051 223 683
info@ac-schnitzer.net
tel.: 051 223 683      el. naslov: info@ac-schnitzer.net

High Performance - Izpušni sistemi

AC Schnitzer High Performance izpušni sistemi so narejeni iz kakovostnega ne rjavečega jekla. Kombinirajo se lahko z različnimi kromiranimi zaključki.

V povezavi s kompletom za povečanje moči motorja Efficient Performance - oblikujejo športno efektivno enoto. Lep zvok, posebej bencinskih motorjev in športni izgled so zagotovljeni.

Originalne izpušne sistemi AC Schnitzer High Performance so razvite posebej za Vaš motor. In ta zahvalujoč se temu boljše reagira na dodanje plina, kjer so izpušne pline posebej hitro odvajane in motora lajše dosega svojo polno moč.

Ob projektiranju ohišja izpušnega lonca naš oddelek razvoja analizira deli podvozja vsakega vozila. projekcii telesa tlmiča výfuku náš vývoj analyzuje podvozkové časti konkrétneho modelu. Vsa serijska mesta za pritrditev definirajo izpušni lonec. Zaradi tega preverjamo za vsak tip vozila in motorja..

Preko minimalizacije odpora pri odvajanju izpušnih plinov in optimalnim tokom plinov dosegamo izbolšitev krivulji navora in moči motorja.